Vasakyrkan!

Under coronatiden har Urban sketchers Stockholm mestadels tecknat hemma på våra kammare, med lite utmaning i olika teman varje månad. Men nu verkar coronan ge vika något (och vi håller tummarna för att det fortsätter så!) och vi kan ses och teckna tillsammans igen. Härligt! Det är ju det urban sketching går ut på – att teckna på plats, gärna tillsammans med andra likasinnade.

Sista söndagen i februari 2022 träffades vi och tecknade i Gustaf Vasa kyrka vid Odenplan. Vacker byggnad, trevlig stämning, kluriga perspektiv, och väldigt gott om motiv att välja bland.

(Foto gruppbilden: Inger Viklund)

Halva nöjet – att kolla vad alla andra har valt att teckna, och hur.

Efter tecknandet gick vi till Nybergs konditori för en fika och sedvanligt prat om teckning, material, pennor och andra viktiga ämnen. 🙂

Urban sketchers är öppet för alla som vill teckna sina omgivningar ihop med andra. USk finns i många delar av världen men just i Stockholm syns vi på den här bloggen och i vår Facebookgrupp, och så förstås i verkligheten, sista söndagen varje månad. Kolla in kommande event på Facebook.
Välkommen!

Annons
%d bloggare gillar detta: