Stockholm Centralstation!

Sista söndagen in februari möttes ungefär 25 nya och gamla urbanscetchers upp på centralstationen – en spännande plats med intressant arkitektur och många människor i rörelse. Dagen bjöd på lite sol och några plusgrader, men fortfarande för kallt för de flesta att teckna ute. Det råder dock ingen brist på motiv på inne centralstationen, människor och den imponerande vänthallen dominerade i motivval, men några USK hittade även det lika oväntade som underbara motivet Alfons Åberg.

I vanlig ordning tecknade och målade vi i ungefär 2 timmar under ganska många nyfikna blickar och en del glada hejarop från stationens besökare.

Efteråt återsågs vi vid huvudentren för att för att titta på och inspireras av varandras verk. Den sedvanliga efterföljande fikan blev lite knepig, centralens fik är överlag små, och välbesökta. Det planerade ’Dagnys’ hade inte plats för oss, men vägg i vägg kunde Urban Deli plats och fika för härliga diskussioner om pennor, block, färg och intressanta webbsidor.

 

Du kan se våra kommande event här på Kalendersidan eller i vår Facebookgrupp (öppen även om du inte är med på Facebook) om du också är sugen på att teckna tillsammans med andra.
Välkommen!

Annons
%d bloggare gillar detta: