Liljeholmen!

April april…? Efter rekordhöga temperaturer avslutade april sina dagar med kyla och regn lagom till vår söndagsträff. Med siktet ställt på Färgfabriken på Lövholmen, en del av stan där den industriella epoken möter dagens Stockholm, möttes en tapper trupp av urbana tecknare utanför Liljeholmens T-bana. Vi delade upp oss i två läger – ”Vi vägrar ge upp” och ”Vi går in i värmen” – och tecknade loss.

Trots aprilvädret lyckades några tecknare fånga delar av Lövholmen medan en del av oss fångade kafélivet vid Liljeholmens torg. Kafégänget hade redan brett ut sina skissböcker, pennor och färger bland kaffekoppar när utomhustecknarna tog sig in i värmen.

IMG_20180429_142300
Urbant snack!

Vissa putsade vidare på sina skisser medan andra tecknade av närmaste urban sketcher. Och i vanlig ordning började snart skissböckerna vandra från bord till bord. Ja, trots kyla och regn så hade vi en härlig söndagseftermiddag med mycket värme. Men Liljeholmen är vi inte klara med än.

Ulf och Viveca

Häng med i vår Facebookgrupp eller håll koll på kalendersidan här på bloggen. Strax innan sista söndagen varje månad postar vi platsen för nästa tecknarträff ! Hoppas vi ses i maj!

hela gänget.jpg

Annons

En tanke på “Liljeholmen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: